Skip to content

Fujitsu klíma

 

A Fujitsu cég elődje elsők között kezdett bele a klíma gyártásba Japánba, így hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a légkondícionálók fejlesztése, minőségi, megbízható termékek előállítása terén. A Fujitsu-General Ltd. azóta a világ egyik legnagyobb klíma gyártójává fejlődött. Hazánkban már hosszú évek óta  a piac egyik legkedveltebb és legkeresettebb, megbízható márkája. Magas minőségük mellett klímáinak ár-érték aránya is kiváló. Ráadásul széles termék választékkal  rendelkezik.

A Fujitsu által alkotott klímákat folyamatosan korszerűsítik és a fogyasztók számára praktikus kényelmi funkciókkal látják el őket (például a beépített többszörös szűrőrendszer, ionfrissítő, gombátlanítást gátló bevonat, sokféle szabályozhatósági lehetőség
stb. ) A berendezések külső dizájnja is a magas minőséget érzékelteti, több termékük is díjakat nyert az évek során. Emellett a készülékek könnyen felszerelhetőek.

Ráadásul  rendkívül megbízhatóak a készülékeik, a meghibásodások száma szinte elenyésző (A meghibásodási  arány kb.: 0,1%). A legnagyobb kánikulában is biztosak lehetünk abban, hogy megbízhatóan működik készülékünk. A Fujitsu ezt azzal is próbálja igazolni, hogy akár 10 év garanciát is vállal termékeire. (A Fujitsu klíma berendezései közül a lakossági felhasználásra készült oldalfali mono split berendezések 10 év garanciával rendelkeznek rendszeres karbantartás esetén.)

 

Sokoldalú alkalmazhatóság

 

A vásárló széles termékskálából választhatja ki a neki leginkább megfelelő készüléket. A berendezések között megtalálhatóak a népszerű oldalfali készülékek, a mennyezetre szerelt típusok, melyek nagy előnye, hogy nem foglalnak helyet a hasznos területből, vagy épp a padlóra állítható légkondicionálók, melyek például tetőtér hűtésére is kiválóan alkalmasak, ahol nincsenek egyenes oldalfalak. Különleges megjelenésű dizájn klímák is rendelkezésre állnak igény esetén, melyek otthonunk díszévé válhatnak.  Továbbá a Fujitsu klíma kínálatában minden készülék alkalmas fűtésre is, és vannak olyanok, amik teljes értékű fűtésként is használhatók.

A minőségi japán inverteres Fujitsu klíma berendezései gazdaságosan, alacsony áramfogyasztással működtethetőek, messzemenően megfelelve ezzel az EU-s szabályozások követelményeinek. Szűrőbetétei pedig a világ legfejlettebbjei  közé tartoznak, így egészséges környezetet biztosítanak
használóiknak. A Fujitsu klímák csendesek, hogy ne zavarják Önt napközben és éjszaka. Úgy tervezték őket, hogy a működési zaj minimális legyen, így biztosítják a nyugodt pihenést
otthonában.

 

A Fujitsu klíma értékesítés terén jelenleg közel 40 országban piacvezető. Ennek a népszerűségnek a magyarázata a kitűnő minőség, a kedvező ár-érték arány, a könnyű telepíthetőség, a széles modellválaszték, a tartósság és nem utolsó sorban az egyes berendezésekre vállalt 10 éves garancia.(évente 2db kötelező karbantartással).

Fujitsu klímája:  

– halk, így észrevehetetlen működés közben, hogy Ön
nyugodtan tudjon pihenni, vagy dolgozni
– megbízható, szinte soha nem hibásodik meg
(akár 10 év garanciát vállalunk rá)
– amelynek megjelenése eleganciát tükröz
– amellyel gazdaságosan fűthet

 

Azoknak ajánljuk a Fujitsu klímákat, akik felső kategóriás termékeket keresnek. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a japán precizitást, az innovatív minőségi megoldásokat, a környezet- és energiatudatos szemléletet és hosszú távra terveznek.

 

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot Fujitsu klímájára!

Telefon: 06 20 261 3639
vagy írjon nekünk: info@lnagroup.eu

 

Minőség megfizethető árakon.

Keressen minket az Ön számára
legjobb klíma megoldásért!

Telefon: 06-20-2613639

Email: info@lnagroup.eu

 

10 legjobb klíma fűtésre

klima-budapest.eu

Forgalmazott klíma márkák

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Fisher klíma

Panasonic klíma

Fujitsu klíma

Gree klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Új klíma előnyei

A légkondícionáló története

Légkondi szerelés Budapest és Pest Megye területén

Klíma akciók

Akciós klímák      Klíma tisztítás

Klíma szereléssel együtt

https://klima-budapest.eu/polar-klima/

Summary
Article Name
Klíma tisztítás, klíma karbantartás
Description
A megfelelő klíma karbantartással elkerülhetőek a betegségek! A szakszerűen karbantartott és megfelelő szűrőkkel ellátott légkondícionálók az allergiások számára segítséget is jelenthetnek a tisztított, szűrt levegővel!