Forgalmazott klíma

Forgalmazott klíma márkák

1. Gree inverteres klímák

A GREE klíma ma már fogalom a hűtéstechnikában világszerte,
mivel kimagasló minőséget képvisel a klimatizálás területén.
Forgalmazott klímáik ár-érték aránya kiváló: minden készülékben
G10 inverteres kompresszor található, energiatakarékos készülékek,
melyekbe rengeteg extra funkció van beépítve: automata üzem, 1 W-os
standby készenléti üzem, intelligens leolvasztás funkció, programozható
időzítés lehetősége, automata tisztítás, széles légterelés, kellemes
éjszakai mód, turbó gomb, ön-diagnózis funkció, áramszünet memória,
beépített többszörös szürűrendszer, cold plazma szűrő.

A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése,
amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát
csökkenteni, ezzel érve el rendkívüli energiahatékonyságot a klíma-
berendezéseik működésében.

Gree klíma

A márka széles típus választéka, kiváló minősége, környezetbarát
működése teszi elégedetté a termék vásárlóit. A GREE gyár a
világelső Daikin céggel együtt működik, így is emelve a márka
megbízhatóságát és fejlődését. Összes berendezésük 3 + 2 év
garanciával kerül forgalomba (3 év teljeskörű garancia a készülékre
és további 2 év a hűtőkompresszorra.) A készülékek megfelelnek
az ecodesign 2014 EU szabványnak. A Gree gyár energiatakarékos klímái bátran ajánlhatóak hűtésre és fűtésre egyaránt.

Gree klíma termékválaszték:

2. Toshiba klíma

Toshiba klíma: KLÍMABERENDEZÉSEK A JÓ KÖZÉRZETÉRT

A Toshiba klíma a japán precizitás és innováció megtestesítője. A márka 1961 óta gyárt légkondicionálókat, és azóta is a megbízhatóság, az energiahatékonyság és a kényelem szinonimájává vált.

A Toshiba klímák széles választéka áll rendelkezésre, a kompakt mobil klímáktól a nagy teljesítményű, fűtésre is használható split klímákig. A modern technológiáknak köszönhetően a Toshiba klímák rendkívül halkak és energiatakarékosak

3. Hisense klíma

A Hisense klíma gyártója, a Hisense cég 1969 óta gyárt háztartási elektronikai cikkeket, mára pedig egy húsznál is több leányvállalatból álló óriási cégcsoporttá nőtte ki magát, mely világszerte tucatnyi gyárat és fejlesztőközpontot üzemeltet. Termékskálájában a klíma berendezések mellett többek között nagyméretű háztartási berendezések: hűtőszekrények, mosógépek, televíziók szerepelnek, de számos Hisense fejlesztés bizonyít az orvostudomány területén vagy a közlekedési iparágban is. A Hisense a világ 4. legnagyobb televízió gyártója. Olyan márkákkal is rendelkezik, mint a Toshiba és a Sharp. A világ legnépesebb országában, Kínában évek óta a Hisense értékesíti a legtöbb TV készüléket.

Mindegyik Hisense klíma készülék működése megbízható, a beltéri egységek csendesen működnek, nem zavarva így a szobában levőket, valamint energia hatékonyan, gazdaságosan működtethető készülékek. Minden készülékük bővíthető vagy már rendelkezik is wifi modullal és a magyar nyelvű HiSmart-Life alkalmazáson keresztül teljes mértékben távvezérelhetőek, felügyelhetőek.

4. AUX klíma

Kína ötszáz legnagyobb vállalata közé tartozik, naponta 120 000 légkondicionáló berendezést gyárt. A világ egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő klímaberendezés gyártója. Japánban kutató-fejlesztő központot hozott létre a fejlődésének elősegítése érdekében. Az AUX termékei a világ legfejlettebb gyártósorain készülnek, szigorú ellenőrzés mellett, garantálva a kiváló minőséget. Az AUX klíma piacának vezető szereplője, elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és az innováció iránt. 

5. Syen klíma

Modern, sokféle funkcióval rendelkező, energiatakarékos hűtő-fűtő split klímát keres? Akkor nyugodt szívvel válassza a Syen klímát, mely sokféle beépített funkciót, hatékony szűrőket, fűtés rásegítést és innovatív alkalmazási lehetőségeket nyújt megfizethető árakon. A Syen klímákat 3+2 év garanciával lehet megvásárolni (3 év teljeskörű garancia + további 2 év a kompresszorra).

A Syen légkondicionálók tervezésekor a szakemberek több, mint 30 év technológiai  fejlődésének  eredményeit építették be klímáikba, hogy a  megbízhatóságot,  a  minőséget  és a  szépséget  a  modern  kor  elvárásait visszatükröző formába ölthessék. A Syen klíma  jól  strukturált,  letisztult termékkínálatával    mindenki    számára    megkönnyíti a választást. A legfőbb cél az árak kialakításánál az volt, hogy mindenki  számára elérhető, megbízható megoldást tudjanak kínálni  a  mindennapok  kényelméhez.   Így valóban elmondhatjuk, hogy a Syen klímaberendezések kiváló ár/érték arányú készülékek. A Gree gyárban készülő klímaberendezések ugyanolyan minőségűek, mint a Gree termékek. Ha nem ragaszkodik a Gree márkanévhez, akkor válassza bátran a Syen klímákat, A Gree márkánál kedvezőbb árakon.

“Syen klíma – komfortra tervezve”

6. Cascade klíma

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezések a világ legnagyobb klímagyárának, a Gree klímának a terméke, mely már önmagában is biztosítékot jelent a megbízható gyártmányra, a hatékony és energiatakarékos működésre és a modern fejlesztésekre. Azoknak ajánljuk klímáikat, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. Ráadásul 10 év kiterjesztett jótállással vásárolhatók meg a Cascade készülékek. A gyors garanciális szolgáltatás teljesen biztosított, melyet mindenre kiterjedő jelentős alkatrész készlet is segít. Cascade klíma fűtésre és hűtésre egyaránt

Keressen minket,  hogy Önnek is segíthessünk!
Telefon: 06-20-2613639  Email: info@lnagroup.eu

klima-budapest.eu

Klíma szereléssel együtt

Summary
Article Name
Forgalmazott klíma márkák
Description
1. Gree inverteres klímák 2. Fisher klíma 3.Fujitsu klíma 4. Panasonic klíma